Ska man se nått positivt med att man blev sjuk så är det väl att jag blivit en aningens bättre i köket!
Och mycket mer medveten om vilka produkter man BÖR välja, det är sinnesjukt vad mycket SOCKER det finns i MÅNGA produkter man nog inte ens tänker på...
Typ fryst kyckling.....
Sen har man hittat BÄTTRE / NYTTIGARE ALTERNATIV!
Idag gjorde jag exempelvis kyckling med kokosmjölk och massa grönsallad till - inte sååå överdrivet förtjust i just kokos men det var helt klart ätbart!
Ännu mer positivt är att jag INTE är SKALDJURSALLERGIKER LÄNGRE ( Japp,har testat!), så jag kan äta räkor igen efter 8 lååååånga år utan ! ( Älskar räkor o kräftor! )
Så häromdagen gjorde jag en räksallad !
Lite bilder från mitt expreminterande i köket!
LCHF CHOKLADBOLLAR.
(Innehåller kokos & inte havregryn,samma med garneringen,det är kokos o inte pärlsocker,samt vaniljpulver istället för vaniljsocker! )
KLADDKAKE-VARIANT LCHF!
(Ska provsmakas imorrn,står i kylskåpet just nu )
KYCKLING MED KOKOSMJÖLK & CASHEWNÖTTER.
(Test med nötterna...)
KÖTTFÄRS & BACONPANNA MED SQUASH,TOMAT & PAPRIKA. ( SUVERÄNT GOD!)
RÄKSALLAD!
Har alltså börjat testa mig fram lite vad jag kan äta o vad jag bör undvika för att inte få reaktioner, det är över 1 månad sen jag körde igång med denna "diet".
Än så länge undviker jag SOCKER ( har haft sötningsmedel dock i bakningen men det ska funka vad jag läst mig till.) JÄST & KOLHYDRATER samt VETEMJÖL är uteslutet än.
Kör lakosfria produkter & så mkt glutenfritt jag kan ( undantaget är nog knäckebrödet ? ).
Över 1 MÅNAD UTAN COLA, det trodde jag banne mig inte!!!
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar