tisdag 1 oktober 2013

Matlagning & bilder....


Ska man se nått positivt med att man blev sjuk så är det väl att jag blivit en aningens bättre i köket!

Och mycket mer medveten om vilka produkter man BÖR välja, det är sinnesjukt vad mycket SOCKER det finns i MÅNGA produkter man nog inte ens tänker på...

Typ fryst kyckling.....

Sen har man hittat BÄTTRE / NYTTIGARE ALTERNATIV!

Idag gjorde jag exempelvis kyckling med kokosmjölk och massa grönsallad till - inte sååå överdrivet förtjust i just kokos men det var helt klart ätbart!

Ännu mer positivt är att jag INTE är SKALDJURSALLERGIKER LÄNGRE ( Japp,har testat!), så jag kan äta räkor igen efter 8 lååååånga år utan ! ( Älskar räkor o kräftor! )

Så häromdagen gjorde jag en räksallad !

Lite bilder från mitt expreminterande i köket!
LCHF CHOKLADBOLLAR.
(Innehåller kokos & inte havregryn,samma med garneringen,det är kokos o inte pärlsocker,samt vaniljpulver istället för vaniljsocker! )

KLADDKAKE-VARIANT LCHF!
(Ska provsmakas imorrn,står i kylskåpet just nu )

KYCKLING MED KOKOSMJÖLK & CASHEWNÖTTER.
(Test med nötterna...)

KÖTTFÄRS & BACONPANNA MED SQUASH,TOMAT & PAPRIKA. ( SUVERÄNT GOD!)

RÄKSALLAD!

Har alltså börjat testa mig fram lite vad jag kan äta o vad jag bör undvika för att inte få reaktioner, det är över 1 månad sen jag körde igång med denna "diet".
Än så länge undviker jag SOCKER ( har haft sötningsmedel dock i bakningen men det ska funka vad jag läst mig till.) JÄST & KOLHYDRATER samt VETEMJÖL är uteslutet än.

Kör lakosfria produkter & så mkt glutenfritt jag kan ( undantaget är nog knäckebrödet ? ).

Över 1 MÅNAD UTAN COLA, det trodde jag banne mig inte!!!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar